Σύλληψη ενόπλου που προσπάθησε να εισέλθει σε συγκέντρωση του Τραμπ

Σύλληψη ενόπλου που προσπάθησε να εισέλθει σε συγκέντρωση του Τραμπ
Photo by Scott Olson/Getty Images

Η σύλληψη του ενόπλου έγινε χθες Σάββατο στην Κοατσέλα, αλλά έγινε γνωστή μία ημέρα αργότερα.

Ένας ένοπλος επιχείρησε να μπει σε χώρο όπου θα μιλούσε ο υποψήφιος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συνελήφθη στην Καλιφόρνια. Ο τοπικός σερίφης σε δηλώσεις του είπε ότι «πιθανόν σταματήσαμε άλλη μία απόπειρα δολοφονίας».

Ο άνδρας, γράφει η New York Post, ονομάζεται Βεμ Μίλερ και πιστεύεται ότι είναι μέλος ριζοσπαστικού αντικυβερνητικού οργανισμού που, κατά τον σερίφη, σχεδίαζε τη δολοφονία του Τραμπ. Έχει αποφοιτήσει από το UCLA και το 2022 ήταν υποψήφιος για την πολιτειακή Βουλή της Νεβάδας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε πάνω του όπλο, περίστροφο και γεμιστήρα αλλά και πλαστές ταυτότητες δημοσιογράφου και για τον χώρο των VIP θεατών. Τον άνδρα εντόπισαν τοπικοί αστυνομικοί (όχι από την ασφάλεια του Τραμπ) σε σημείο ελέγχου περίπου 1 χιλιόμετρο από το σημείο της ομιλίας. Διατυπώθηκαν εναντίον κατηγορίες για την κατοχή όπλου με σφαίρες, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 5.000 δολαρίων.

Πηγή: protothema.gr

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx