Σήμερα ανακοινώνει τις αλλαγές στο ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Ανδρουλάκης 

Σήμερα ανακοινώνει τις αλλαγές στο ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Ανδρουλάκης 

Σήμερα θα ανακοινώσει τις αλλαγές στο οργανόγραμμα του κόμματος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο κ. Ανδρουλάκης είχε συνομιλίες την περασμένη Παρασκευή με την Άννα Διαμαντοπούλου και την Κυριακή με τον Παύλο Γερουλάνο. Και οι δύο θα συμμετέχουν στο 11μελές πολιτικό κέντρο και θα έχουν και επιπλέον διακριτικό ρόλο, όπως και ο Χάρης Δούκας με τον οποίο θα συνομιλήσει σήμερα ή αύριο. Το Πολιτικό Κέντρο θα συνεδριάζει τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Για την κ. Διαμαντοπούλου ακούγεται ο ρόλος της επικεφαλής του στρατηγικού σχεδιασμού.

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες στον Παύλο Γερουλάνο πρότεινε θέση κοινοβουλευτικού εκπροσώπου και σε αυτή την περίπτωση το χαρτοφυλάκιο Οικονομικών θα πάει στον Παύλο Χρηστίδη. Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος παραμένει ο Δημήτρης Μάντζος, ενώ θα μετακινηθεί η Ευαγγελία Λιακούλη από την θέση της γραμματέως της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Για την θέση του κοινοβουλευτικού  εκπροσώπου παίζει και ο Παναγιώτης Δουδωνής.

Ρόλο στο νέο σχήμα του Νίκου Ανδρουλάκη θα έχουν ο Κώστας Τσουκαλάς, ο Λευτέρης Καρχιμάκης και η Όλγα Μαρκογιαννάκη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες θα ενισχυθεί ο πρωινός καφές που θα είναι το καθημερινό όργανο. Θα ανακοινωθούν οι αλλαγές στους τομεάρχες με στόχο  όπως λέει η Χαριλάου Τρικούπη να αυξηθεί η πίεση απέναντι στην κυβέρνηση. 

Στο σχήμα των τομεαρχών θα συμμετάσχουν οι Μιχάλης Κατρίνης, Δημήτρης Μάντζος, Παναγιώτης Δουδωνής και Μιλένα Αποστολάκη. 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx