Σήμερα το 7ο Διακυβερνητικό Συμβούλιο Άμυνας Ελλάδας-Κύπρου

Θρίλερ με εμβολισμό σκάφους του Λιμενικού από τουρκική ακταιωρό

Πραγματοποιείται σήμερα το 7ο Διακυβερνητικό Συμβούλιο Άμυνας, σε επίπεδο υπουργών Άμυνας Κύπρου-Ελλάδας. Ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας Κύπρου αναφέρει ότι ο αρμόδιος υπουργός, Χαράλαμπος Πετρίδης, στο πλαίσιο της Μόνιμης, Σταθερής και Αναβαθμισμένης Συνεργασίας Ελλάδας-Κύπρου στους Τομείς Ασφάλειας και Άμυνας, θα έχει μέσω τηλεδιάσκεψης συζήτηση με τον ομόλογό του, υπουργό Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Η συζήτηση θα διεξαχθεί παρουσία των αρχηγών ΓΕΕΦ και ΓΕΕΘΑ και υπηρεσιακών παραγόντων, επιτελών από τα υπουργεία Άμυνας και τα Γενικά Επιτελεία των δύο χωρών. Θα εξεταστούν διμερή θέματα αρμοδιότητάς τους σε επίπεδο περιφερειακής συνεργασίας και ασφάλειας, αμυντικής διπλωματίας και στρατιωτικών επιχειρησιακών προγραμμάτων-ασκήσεων, καθώς και άλλες κοινές δράσεις και θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι