Συμπλοκή 30 νεαρών και ανηλίκων στη Γλυφάδα – “Ξεκαθάρισμα λογαριασμών”

Ενέδρα θανάτου με έναν νεκρό στον Βύρωνα - Eμπλοκή της αλβανικής μαφίας "βλέπουν" οι Αρχές

Σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα σε ανηλίκους σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, περί τις 23:00, στη Μαρίνα Γλυφάδας. Δύο έφηβοι φέρουν ελαφρά τραύματα, ίσως από μαχαίρι.

Στα σοβαρά αυτά επεισόδια που φέρονται να είχαν ως αφορμή παλαιότερα και να επρόκειτο για “ξεκαθάρισμα λογαριασμών” κατόπιν ραντεβού αντίπαλων συμμοριών, ενεπλάκησαν 30 άτομα και τραυματίσθηκαν δύο ανήλικοι, 17 και 16 ετών. Ο ένας εξ αυτών τραυματίσθηκε πιθανόν από μαχαίρι ελαφρά μεν στο πρόσωπο, αλλά κοντά στο μάτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έφτασε το ΕΚΑΒ στο σημείο όπου βρίσκονταν πλέον τρεις ανήλικοι και ένας ηλικίας 22 ετών. Οι ανήλικοι αρνήθηκαν τη μεταφορά στο νοσοκομείο και μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα όπου κατήγγειλαν σωματικές βλάβες. Στο σημείο φέρεται να βρισκόταν και ένας γονέας. Η συμπλοκή σημειώθηκε μπροστά σε κόσμο προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση. Τα αίτια της συμπλοκής είναι άγνωστα στον Τύπο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι