Συνάντηση Μπελέρη με την πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου

Συνάντηση Μπελέρη με την πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ συνάντησε την κ. Μετσόλα.

Συνάντηση με την εκ νέου εκλεγείσα πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, είχε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Φρέντη Μπελέρης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Στρασβούργο, όπου συνεδριάζει αυτή την εβδομάδα η πρώτη ολομέλεια του Σώματος, υπό τη νέα του πλέον σύνθεση.

«Η στήριξή της όλο αυτό το διάστημα ήταν αμέριστη και την ευχαριστώ από καρδιάς», αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook) και αμέσως προσθέτει: «Στο πρόσωπό της είδα πραγματικά τι σημαίνει Ευρώπη. Ευρώπη είναι η Δημοκρατία, το κράτος Δικαίου και κυρίως η Ελευθερία. Θα είμαι στο πλευρό της καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας της #beleris #nd #epp».

Πηγή: ΑΠΕ:ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι