Συνάντηση Δένδια με τις αντιπροσωπείες Ελλάδας-Τουρκίας που συζητούν ΜΟΕ

Συνάντηση Δένδια με τις αντιπροσωπείες Ελλάδας - Τουρκίας που θα συζητήσουν τα ΜΟΕ

O υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, είχε νωρίτερα τη Δευτέρα συνάντηση με τους επικεφαλής της ελληνικής και τουρκικής αντιπροσωπείας για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης. H ελληνική πλευρά εκπροσωπήθηκε από τον πρέσβη Θεοχάρη Λαλάκο και η τουρκική από τον υφυπουργό Εξωτερικών πρέσβη Μπουράκ Αξαπάρ καθώς και μέλη των δυο αντιπροσωπειών.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συζήτησης των αντιπροσωπειών για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο χωρών.

«Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκος Δένδιας, είχε σήμερα εθιμοτυπική συνάντηση με τους επικεφαλής της Ελληνικής και Τουρκικής Αντιπροσωπείας για τα ΜΟΕ, Πρέσβη κ. Θεοχάρη Λαλάκο και Υφυπουργό Εξωτερικών, Πρέσβη κ. Burak Akçapar και μέλη των Αντιπροσωπειών», αναφέρεται σε ανάρτηση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στο Χ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι