Συνάντηση Μητσοτάκη με τον πρωθυπουργό της Αρμενίας Νικόλ Πασινιάν

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον πρωθυπουργό της Αρμενίας Νικόλ Πασινιάν

Το μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι πάντα στο πλευρό του διεθνούς δικαίου έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό της Αρμενίας, Νικόλ Πασινιάν, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στις ευκαιρίες συνεργασίας των δύο χωρών προσθέτοντας ότι «υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να καταλήξουμε σε μια διμερή συμφωνία απασχόλησης Αρμένιων στην Ελλάδα».

Από την πλευρά του ο Αρμένιος πρωθυπουργός ευχαρίστησε την Ελλάδα για τη βοήθεια και τη στήριξη της στις προσπάθειες που κάνει η χώρα του για δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις εκφράζοντας την ευχή οι εμπορικές σχέσεις σύντομα να αντανακλούν το άριστο επίπεδο πολιτικών σχέσεων των δύο χωρών.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι