Συνάντηση Μητσοτάκη-Σακελλαροπούλου – Αιχμές για Αυγενάκη

Συνάντηση Μητσοτάκη-Σακελλαροπούλου – Αιχμές για Αυγενάκη

Τί είπε ο πρωθυπουργός.

O πρωθυπουργός και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκαν σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο στο πλαίσιο των τακτικών και μηνιαίων ενημερώσεων. Εκεί, ο πρωθυπουργός φρόντισε να αφήσει αιχμές για την υπόθεση του Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στην περίπτωση αυτή με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Λευτέρη Αυγενάκη, είπε ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν γίνονται ανεκτές. Τόνισε επίσης ότι αυτές οι συμπεριφορές όσων κατέχουν εξουσία προβάλουν την εικόνα ότι οι πολιτικοί είναι διαφορετικής συνομοταξίας και με αυτόν τον τρόπο τραυματίζουν την εμπιστοσύνη των πολιτών προς τους πολιτικούς.

Αναφέρθηκε επίσης στην ακρίβεια, στην βελτίωση των μέσων μεταφοράς αλλά και στους 10.000 διορισμούς μόνιμων εκπαιδευτικών που ανακοινώθηκαν χθες.

Πηγή: newsit.gr

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι