Συνάντηση Νίκου Δένδια με τον Σαουδάραβα ομόλογό του

Δένδιας για "Σεπτεμβριανά": 69 χρόνια από το κεντρικά κατευθυνόμενο πογκρόμ σε βάρος του Ελληνισμού της Κωνσταντινούπολης

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, θα υποδεχθεί αύριο, Τρίτη 15 Οκτωβρίου, στις 12:00, τον υπουργό Άμυνας του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας, πρίγκιπα Khalid bin Salman bin Abdulaziz Al Saud, στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Όπως ανακοινώθηκε, κατά τη διάρκεια των συνομιλιών θα συζητηθούν θέματα που αφορούν την εμβάθυνση της στρατηγικής αμυντικής συνεργασίας των δύο χωρών, την ενίσχυση της διαλειτουργικότητας μεταξύ των Ενόπλων Δυνάμεων του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας και της Ελληνικής Δημοκρατίας και τη διεξαγωγή κοινών ασκήσεων. Οι δύο υπουργοί θα συζητήσουν, επίσης, για περιφερειακά και διεθνή ζητήματα άμυνας και ασφάλειας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx