Συνάντηση Προέδρων Βουλγαρίας και Μαυροβουνίου

Συνάντηση Προέδρων Βουλγαρίας και Μαυροβουνίου

Συνάντηση είχε σήμερα στη Σόφια ο Βούλγαρος πρόεδρος Ρούμεν Ράντεφ με τον Μαυροβούνιο ομόλογό του Γιάκοβ Μιλάτοβιτς.

O Ράντεφ δήλωσε ότι η Σόφια θα συνεχίσει να υποστηρίζει την προοπτική ένταξης του Μαυροβουνίου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σημειώνοντας τα βήματα που έχει επιτύχει το Μαυροβούνιο στην πορεία προς την ευρωπαϊκή ένταξη του.

Στο επίκεντρο των συνομιλιών των δύο προέδρων βρέθηκαν οι ευκαιρίες για εμβάθυνση των διμερών σχέσεων στους τομείς της οικονομίας, της συνδεσιμότητας, της εκπαίδευσης και της επιστήμης, του πολιτισμού, της ασφάλειας και της περιφερειακής συνεργασίας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Ο Βούλγαρος πρόεδρος μίλησε επίσης για το ενδεχόμενο απευθείας αεροπορικής σύνδεση μεταξύ των πρωτευουσών των δύο χωρών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx