Συνάντηση συνεργασίας του Πολεμικού Ναυτικού Ελλάδας και Ρουμανίας

Συνάντηση συνεργασίας του Πολεμικού Ναυτικού Ελλάδας και Ρουμανίας

Ολοκληρώθηκε η 11η διμερής στρατιωτική συνεργασία μεταξύ των Πολεμικών Ναυτικών της Ελλάδας και της Ρουμανίας που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πολεμικού Ναυτικού «οι συνομιλίες διεξήχθησαν σε εξαιρετικό κλίμα και συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, αναδεικνύοντας την εκατέρωθεν επιθυμία για περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας των Πολεμικών Ναυτικών των δύο χωρών».

Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας ήταν ο πλοίαρχος Σπυρίδων Πολλάτος (διευθυντής Α1 του ΓΕΝ) ενώ της ρουμανικής ο πλοίαρχος Ioan Marian (Υπαρχηγός των Ναυτικών Δυνάμεων, υπεύθυνος για θέματα επιχειρήσεων και εκπαίδευσης). Στο περιθώριο των συνομιλιών ο επικεφαλής της ρουμανικής αντιπροσωπείας είχε συνάντηση με τον Υπαρχηγό ΓΕΝ υποναύαρχο Γεώργιο Φλώρο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι