“Συναυλία εν κινήσει” στην πορεία του Πολυτεχνείου για τα 50 χρόνια

Το Πολυτεχνείο ως ζωοδότρια στιγμή της νεοελληνικής ιστορίας, Γεώργιος Σκλαβούνος

Κάλεσμα για τη «Συναυλία εν κινήσει» στην πορεία του Πολυτεχνείου, για τα 50 χρόνια από την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου 1973, απευθύνει η ομάδα συντονισμού της Πρωτοβουλίας

Κάλεσμα για τη «Συναυλία εν κινήσει» στην πορεία του Πολυτεχνείου, για τα 50 χρόνια από την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου 1973, απευθύνει η ομάδα συντονισμού της Πρωτοβουλίας. Η “Συναυλία εν κινήσει” θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023 στις 4.00 το απόγευμα στο άγαλμα Κολοκοτρώνη χώρο συγκέντρωσης του ΣΦΕΑ, όταν θα ξεκινήσει η πορεία του Πολυτεχνείου. Οι διαδηλωτές θα “παίρνουν” τα τραγούδια και θα πορεύονται στην πορεία μαζί με τα συνθήματά τους.

Στη συναυλία θα συμμετέχουν οι τραγουδιστές: Βασίλης Λέκκας, Γεωργία Νταγάκη, Κώστας Θωμαίδης, Αρετή Κοκκίνου, Νατάσα Παπαδοπούλου και Απόστολος Ρίζος. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της συναυλίας θα έχει ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης. Στη συναυλία θα ακουστούν τραγούδια του αντιδικτατορικού αγώνα. Η Πρωτοβουλία καλεί όλους και όλες που συμμετείχαν στο αντιδικτατορικό φοιτητικό κίνημα και στην εξέγερση του Πολυτεχνείου να βρεθούμε στο χώρο της συναυλίας και να συμπορευθούμε με τον ΣΦΕΑ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι