Συνεδριάζει εκτάκτως Μεγάλη Τετάρτη το ΚΥΣΕΑ

Συνεδριάζει εκτάκτως Μεγάλη Τετάρτη το ΚΥΣΕΑ

Συνεδριάζει αύριο το ΚΥΣΕΑ.

Την Μεγάλη Τετάρτη συνεδριάζει το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ), υπό τον πρωθυπουργό.

Η έκτακτη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ έγινε γνωστή από το Μέγαρο Μαξίμου νωρίτερα σήμερα (30/04/2024), χωρίς όμως να διευκρινιστούν τα θέματα που θα συζητηθούν. Σύμφωνα με πληροφορίες του Onalert.gr, στη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ θα συζητηθεί το μεταναστευτικό ζήτημα, ενώ θα γίνει και ενημέρωση από το Υπουργείο Εξωτερικών για τις διεθνείς και περιφερειακές εξελίξεις.

Επίσης, θα συζητηθεί και η πολιτική προστασία ενόψει της αντιπυρικής περιόδου, αλλά και των πολλών πυρκαγιών που ξέσπασαν σε ολόκληρη την επικράτεια τις τελευταίες ημέρες, λόγω των ισχυρότατων ανέμων. Υπενθυμίζεται, ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις εμπλέκονται πλέον επίσημα στην πολιτική προστασία και στην αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών, μέσω του προγράμματος «ΑΙΓΙΣ».
Τέλος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα συζητηθεί και ένα εξοπλιστικό πρόγραμμα των Ενόπλων Δυνάμεων, χωρίς όμως να έχει διευκρινιστεί σε τι ακριβώς θα αφορά.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι