Συνεδριάζει στις 12:30 το ΚΥΣΕΑ – Έρχονται σαρωτικές αλλαγές στην ΕΛ.ΑΣ

Επτά συλλήψεις στην Πάτρα για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας

Στις 12:30, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα προεδρεύσει σε συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας, στο Μέγαρο Μαξίμου, όπως ανακοινώθηκε από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Επί τάπητος θα τεθούν οι αλλαγές στην ηγεσία των Σωμάτων Ασφαλείας και συγκεκριμένα της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Σημειώνεται ότι η κυβέρνηση και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ετοιμάζουν σαρωτικές αλλαγές στην Ελληνική Αστυνομία που ως στόχο θα έχουν την πάταξη της εγκληματικότητας καθώς επίσης και την προστασία των ανηλίκων. Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα προηγήθηκαν οι αλλαγές στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι