Συνέλαβαν 18χρονη για βιασμό 20χρονου

Συνέλαβαν 18χρονη για βιασμό 20χρονου

Στη σύλληψη μιας 18χρονης ύστερα από καταγγελία 20χρονου νέου ότι τον βίασε προχώρησε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη.

Η εισαγγελέας στη Θεσσαλονίκη απήγγειλε εναντίον της 18χρονης ποινική δίωξη για βιασμό μέσω τέλεσης γενετήσιων πράξεων, χωρίς τη συναίνεση του 20χρονου, και στη συνέχεια την παρέπεμψε να απολογηθεί σε τακτική ανακρίτρια.

Η πράξη που της αποδίδεται φέρεται να έγινε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης σε εγκαταλελειμμένο σπίτι, βορειοανατολικά της Θεσσαλονίκης. Όπως κατήγγειλε ο 20χρονος στην αστυνομία, είχε καταναλώσει πολύ αλκοόλ και αισθανόταν αδιάθετος. Αν και δεν επιθυμούσε την σεξουαλική συνεύρεση με την έφηβη, «εκείνη επέμεινε», φέρεται να κατέθεσε ο καταγγέλλων. Η κατηγορουμένη, κατά πληροφορίες, αρνείται την πράξη, είτε λέγοντας ότι έγινε συναινετικά είτε ότι δεν έλαβε χώρα συνεύρεση -δεν ξέρουμε τι ακριβώς είπε η 18χρονη.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx