Συνέλαβαν και την πεθερά που φώναζε στο δράστη “Ρίχτου!” από το θυροτηλέφωνο

Την τελευταία στιγμή αναβλήθηκε εκτέλεση θανατοποινίτη στις ΗΠΑ

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο δράστης ενός παράδοξου εγκλήματος που συνέβη χθες το βράδυ στην Αγία Βαρβάρα: 69χρονος σκότωσε τον 57χρονο γαμπρό του μπροστά στο εγγονάκι του επειδή είχε την έμμονη ιδέα ότι κακομεταχειριζόταν την κόρη του. Συνελήφθη για συνέργεια και η πεθερά. Ο περίγυρος, αλλά και ο αστυνομικός γιος του δράστη, λένε όμως ότι το θύμα ήταν υποδειγματικό με τη σύζυγο και τα παιδιά τους, ενώ απεναντίας δημιουργούσαν συνεχώς προβλήματα στο θύμα τα πεθερικά.

Αμέσως μετά το έγκλημα βγήκε έξω η σύζυγος του δράστη και του φώναξε “πού πας” και εκείνος με την καραμπίνα στο χέρι της  είπε «εγώ είμαι παλληκάρι, πάω να παραδοθώ». Η πεθερά του θύματος συνελήφθη αργότερα, επειδή από τις καταθέσεις προέκυψε ότι όση ώρα ήταν στην εξώπορτα ο δράστης και λογομαχούσε με το θύμα, εκείνη φώναζε από το θυροτηλέφωνο “Ρίχτου! Ρίχτου!”

Το έγκλημα διαπράχθηκε στην Αγία Βαρβάρα  περίπου στις 7:15 το απόγευμα του Σαββάτου  με τον 69χρονο να πυροβολεί τον 57χρονο σύζυγο της κόρης του, ο οποίος εργαζόταν ως ουρολόγος σε νοσοκομείο.

Ο γιος του δράστη, που είναι αστυνομικός, ειδοποίησε την αστυνομία και όταν έφθασαν οι συνάδελφοί του, ο πατέρας του κυκλοφορούσε με την καραμπίνα στο χέρι. Η κόρη του 69χρονου και σύζυγος του θύματος έλειπε στη Σπάρτη, όπου και ειδοποιήθηκε. Δεν γνωρίζουμε τι κατέθεσε, αλλά περίοικοι και οικογενειακοί φίλοι λένε ότι τα πεθερικά του θύματος “ήταν περίεργα άτομα”.

Λίγο πριν από το έγκλημα, το θύμα ζήτησε από τον αστυνομικό κουνιάδο του να προσέχει για λίγο το ένα από τα παιδιά του, γιατί θα πήγαινε να παραλάβει την κόρη του από μια δραστηριότητα. Ο δράστης το άκουσε και λογόφερε με το θύμα. Ο γιατρός έφυγε σχεδόν αμέσως για να πάρει την κόρη του, ενώ ο πεθερός του έστησε καρτέρι, ενώ ήξερε ότι ο στόχος του, θα είχε κατά την επιστροφή του μαζί το εγγονάκι του. Όταν γύρισε το θύμα, λογοφέρανε και πάλι και ξαφνικά ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Ο αστυνομικός γιος του δράστη διέψευσε πάντως τον πατέρα του στο θέμα της συμπεριφοράς του θύματος και είπε ότι ο γιατρός φερόταν καλά στη σύζυγο και στα παιδιά τους. Όλα συνέβησαν σε μια “οικογενειακή κατοικία”, όπου στο ισόγειο ζούσαν τα πεθερικά, στον πρώτο όροφο το θύμα με τη σύζυγο και τα παιδιά τους και στον δεύτερο όροφο ο αστυνομικός με την δική του οικογένεια. Δεν έχει αναφερθεί μέχρι στιγμής ποιο ήταν το επάγγελμα του δράστη και γιατί είχε καραμπίνα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι