Συνελήφθη 25χρονος στη Βοιωτία – Κατείχε πορνογραφικό υλικό παιδιών και εφήβων

Δράμα: Σύλληψη 40χρονου για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας – Πως «παγίδευσε» έναν 14χρονο

Συνελήφθη στη Βοιωτία 25χρονος που κατείχε υλικό πορνογραφίας

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος , σε συνεργασία με άλλες όμοιου αντικειμένου υπηρεσίες άλλων ευρωπαϊκών χωρών, προχώρησε στην εξιχνίαση υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων και στην σύλληψη ενός 25χρονου στην Βοιωτία.  Ο 25χρονος είχε πρόσβαση σε ιστότοπο -εφαρμογή με πλήθος αρχείων με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων, πρόσφορο προς διαμοιρασμό.

Τα συλλεχθέντα στοιχεία τέθηκαν υπόψη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και μετά από αλληλογραφία με τους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου και από την περαιτέρω αστυνομική προανάκριση, προέκυψε η ταυτότητα και ο τόπος κατοικίας του κατηγορούμενου.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο σκληροί δίσκοι, κινητά, φορητή κάρτα αποθήκευσης και USB. Από τον επιτόπιο έλεγχο στους υπολογιστές βρέθηκε πλήθος υλικού (φωτογραφίες και βίντεο) σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων, προσχολικής έως και εφηβικής ηλικίας, οπότε ο 25χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραπέμφθηκε σε κύρια ανάκριση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι