Συνελήφθη 27χρονος που φέρεται να επιτέθηκε και να βίασε 33χρονη στην Ομόνοια

Άγνωστοι επιτέθηκαν σε αστυνομικούς στα προσφυγικά της Αλεξάνδρας - Δύο συλλήψεις

Συνελήφθη την Δευτέρα (27/5) στην περιοχή της Ομόνοιας ένας 27χρονος από την Παλαιστίνη που κατηγορείται για επικίνδυνη σωματική βλάβη, αρπαγή, βιασμό και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το μεσημέρι της Δευτέρας, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν τον 27χρονο στη συμβολή των οδών Σωκράτους και Ξούθου και τον κάλεσαν για έλεγχο, βρίσκοντας στην κατοχή του ένα μαχαίρι. Οι αστυνομικοί οδήγησαν τον 27χρονο στο ΑΤ Ομονοίας, όπου συνελήφθη για παραβίαση του νόμου περί όπλων.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, αστυνομικοί που πραγματοποιούσαν περιπολία άκουσαν ένα άτομο να καλεί σε βοήθεια μέσα από ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο στην οδό Ξούθου. Οι αστυνομικοί, αφού έσπασαν το λουκέτο με το οποίο ήταν κλειδωμένη η είσοδος, εισήλθαν στο κτήριο και βρήκαν μια 33χρονη από την Αλβανία με τραύματα στο κεφάλι της και τραύμα από μαχαίρι στο πόδι της.

Οι αστυνομικοί μετέφεραν την 33χρονη στο Τμήμα Ασφαλείας της Ομόνοιας, όπου υπέδειξε τον 27χρονο ως τον υπαίτιο της κατάστασής της. Στη συνέχεια η 33χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Γεννηματάς για νοσηλεία και εξετάσεις.

Σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε η 33χρονη στους αστυνομικούς, συνάντησε τον 27χρονο τα ξημερώματα της Δευτέρας και συμφώνησε να πάει σπίτι του, προκειμένου να συνευρεθούν σεξουαλικά. Όταν όμως έφτασαν στο σπίτι του 27χρονου εκείνος άρχισε να την χτυπά, ενώ την ανάγκασε σε γενετήσιες πράξεις. Στη συνέχεια η 33χρονη, σύμφωνα με την κατάθεσή της, έχασε τις αισθήσεις της και όταν συνήλθε ξεκίνησε να καλεί σε βοήθεια, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί από τους αστυνομικούς.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι