Συνελήφθη 40χρονος Τούρκος – Ερευνάται αν σχετίζεται με το φόνο έξι συμπατριωτών του στη Λούτσα

Συνελήφθη 40χρονος Τούρκος – Ερευνάται αν σχετίζεται με  το φόνο έξι συμπατριωτών του στη Λούτσα

Αστυνομικοί συνέλαβαν στην Χίο 40χρονο Τούρκο που νοίκιαζε εδώ και ένα μήνα σπίτι εκεί. Ερευνούν τη σχέση του με την ελληνική αλλά και την τουρκική μαφία. Στις έρευνες ενεπλάκη και η ΕΥΠ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 40χρονος θεωρείται σημαντικό στέλεχος του οργανωμένου εγκλήματος στην Τουρκία και πάνω του βρέθηκαν πλαστή ιταλική ταυτότητα, ένα πιστόλι και 41 σφαίρες. Ρεπορτάζ του ΕΡΤNews αναφέρει ότι είχε δοθεί για αυτό το θέμα στην ΕΛΑΣ και απόρρητη έκθεση της ΕΥΠ για το τουρκικό οργανωμένο έγκλημα. Μεταξύ άλλων ερευνάται αν π 40χρονος είχε σχέση με όσους ενεπλάκησαν πέρσι στο μακελειό στην Αρτέμιδα, όπου είχαν δολοφονηθεί έξι Τούρκοι. Φέρεται να εισήλθε στην Ελλάδα από τα Διαβατά, να έφθασε στην Αθήνα και, εν συνεχεία, τον Αύγουστο, να πήγε αεροπορικώς στη Χίο. Ένα σενάριο που εξετάζεται είναι ο 40χρονος να ουσιαστικά να κρυβόταν στη Χίο προκειμένου να γλιτώσει αντίποινα στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει μεταξύ μαφιόζικων συμμοριών στην Τουρκία.

Πηγή: in.gr και ERTnews

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx