Συνελήφθη 56χρονος που βίαζε την 8χρονη κόρη της “φίλης” του μέχρι τα 15 της

Συνελήφθη 56χρονος που βίαζε την 8χρονη κόρη της “φίλης” του μέχρι τα 15 της

Με σωρεία κατηγοριών οδηγείται στον ανακριτή 56χρονος αλβανικής καταγωγής που βίαζε την κόρη της συμβίας του από την ηλικία των 8 ετών

Εντοπίσθηκε και συνελήφθη στα Πατήσια από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων 56χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για βιασμό ανηλίκου, «κατάχρηση ανηλίκου συμπληρώσαντος και μη τα 14 έτη» και πορνογραφία ανηλίκων μέσω πληροφοριακών συστημάτων με τη «χρησιμοποίηση ανηλίκου συμπληρώσαντος και μη τα 15 έτη», κατ’ εξακολούθηση (σ.σ. πρόκειται για δύο διαφορετικά άρθρα του Ποινικού Κώδικα)

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, από την έρευνα προέκυψε ότι ο 56χρονος, τουλάχιστον τα τελευταία 7 έτη, προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης, εκμεταλλευόμενος τη συντροφική σχέση που είχε αναπτύξει με τη μητέρα της, ενώ παράλληλα, μέσω διαδικτυακών εφαρμογών, είχε αποκτήσει από το θύμα φωτογραφικό υλικό, πορνογραφικού περιεχομένου.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 56χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ψηφιακών πειστηρίων καθώς και αεροβόλο όπλο. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο ανακριτή. Το παιδί είναι πλέον έφηβη και το πρωί δεν γνωρίζουμε αν κατήγγειλε η ίδια όσα συνέβησαν, αν το έκανε η μητέρα της ή κάποιος άλλος που είχε γνώση του κακουργήματος. Ομως το απόγευμα έγινε γνωστό ότι είδε η μητέρα της πρόσφατα της φωτογραφίες της κόρης της στο κινητό του ‘συντρόφου” της και κατήγγειλε εκείνη το γεγονός. Η κόρη είπε ότι δεν έλεγε τόσα χρόνια όσα συνέβαιναν, επειδή φοβόταν για την ασφάλεια της ίδιας και της μητέρας της.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι