Συνελήφθη ο 50χρονος που σκότωσε την σύζυγό του στο Μενίδι

Συνελήφθη ο 50χρονος που σκότωσε την σύζυγό του στο Μενίδι

Ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας της πρώην συζύγου του χθες στο Μενίδι, συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι. Κρυβόταν σε εγκαταλελειμμένο κτίσμα στην περιοχή της Φυλής.

Θύμα ήταν η 40χρονη πρώην σύζυγός του, αλβανικής καταγωγής όπως και εκείνος. Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή με το μαχαίρι στην κοιλιά στη μέση του δρόμου, στην οδό Πάρνηθος. Είχε καταγγείλει πολλές φορές το δράστη στο παρελθόν, και άλλη μια φορά πρόσφατα και επρόκειτο αυτός να δικαστεί αύριο (17 Μαΐου) για άλλη μία επίθεση εναντίον της.

Ο δράστης είχε συλληφθεί άλλες τρεις φορές για ξυλοδαρμό εις βάρος της άτυχης γυναίκας. Η Αστυνομία της είχε συστήσει να καταφύγει σε ειδική δομή ώστε να είναι ασφαλής, αλλά η 40χρονη δεν ήθελε να ζει σαν κυνηγημένη ή να ταλαιπωρεί τις κόρες της. Πίστευε ότι μετακομίζοντας από το Περιστέρι στο Μενίδι θα ήταν ασφαλής, όμως προ δεκαημέρου την είχε βρει και την είχε ξαναχτυπήσει στο Μενίδι. Ο δράστης την μαχαίρωσε στις 06:00 τα χαράματα, όταν η γυναίκα έφευγε από το σπιτι για να πάει να πιάσει δουλειά. Δράστης και θύμα είχαν αποκτήσει δύο παιδιά, ηλικίας 15 και 16 ετών, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα φώναξε “Βοήθεια” και την άκουσε περαστικός που ειδοποίησε το “εκατό”. Η κόρη της την έψαχνε επειδή διαπίστωσε ότι η μαμά της δεν είχε πάει για δουλειά και όταν έμαθε ότι η νεκρή στην οδό Πάρνηθος ήταν η μητέρα της, τηλεφώνησε στον αδελφό της και του είπε “ο μπαμπάς σκότωσε τη μαμά”.  Επειδή δεν ήταν αυτόπτης, τεκμαίρεται ότι είπε αυτή τη φράση επειδή ο πατέρας της ήταν ο μόνος που είχε την πρόθεση να σκοτώσει τη μητέρα της.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι