Συνελήφθη ο ένας από τους δύο μοτοσικλετιστές που πέταξαν σακίδιο με χειροβομβίδες

Συνελήφθη ο ένας από τους δύο μοτοσικλετιστές που πέταξαν σακίδιο με χειροβομβίδες

Συνελήφθη απόψε ο ένας από τους δύο άνδρες οι οποίοι προ πενθημέρου πέταξαν μία τσάντα με χειροβομβίδες όταν τους καταδίωξε περιπολικό στο Κερατσίνι.

Η τσάντα περιείχε ένα περίστροφο, τέσσερις χειροβομβίδες αλλά και την ταυτότητα ενός εξ αυτών. Ο συλληφθείς είναι 27 ετών και κατηγορείται για διακεκριμένη οπλοκατοχή. Κατά το παρελθόν είχε κατηγορηθεί για υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας. Υπενθυμιζεται ότι δύο μοτοσικλετιστές της ΔΙ.ΑΣ. θέλησαν να ελέγξουν τους δύο άνδρες πάνω στη μοτοσικλέτα, οπότε εκείνοι με ελιγμούς διέφυγαν, αλλά “ξεφορτώθηκαν” στο δρόμο την τσάντα με τις χειροβομβίδες, χωρίς να σκεφτούν ότι μέσα ήταν η ταυτότητα ή πίστευαν ότι θα έλεγαν πως η ταυτότητα είχε κλαπεί. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 27χρονος εμφανίσθηκε μόνος του σε αστυνομικό τμήμα μαζί με το δικηγόρο του και είπε ότι είχε τις χειροβομβίδες για την προσωπική του ασφάλεια. Δεν είπε από ποιους απειλείται, αλλά οι αστυνομικοί θεωρούν ότι ο συλληφθείς έχει σχέσεις με τον “κόσμο της νύχτας”.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx