Συνελήφθη ο κρεοπώλης στο Μεσολόγγι – Του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο

Σήμερα η ιατροδικαστική στη σορό του 31χρονου από το Μεσολόγγι - Πυροβολήθηκε πισώπλατα

Συνελήφθη ο κρεοπώλης, ο οποίος είναι ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι.

H Εισαγγελέας Μεσολογγίου του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Η δίωξη ασκήθηκε με βάση την προανάκριση της αστυνομίας. Σημειώνεται ότι το ένταλμα συλλήψεως αναμενόταν από το πρωί της Πέμπτης, καθώς ο κρεοπώλης δεν έχει ομολογήσει.

Σημειώνεται ότι ο 50χρονος κρεοπώλης, που είχε δανειστεί από τον 31χρονο 17.000 ευρώ και τον μετέφερε με το αυτοκίνητο του στις 4 Ιανουαρίου, από το απόγευμα της Τετάρτης (17/1) βρίσκεται στην Ασφάλεια Μεσολογγίου και από χθες έδινε κατάθεση στους αστυνομικούς.

Ο 50χρονος, που στις προηγούμενες καταθέσεις του έπεσε σε αρκετές αντιφάσεις, δεν έχει δώσει εξηγήσεις για το κενό της μίας ώρας, που προκύπτει από τη στιγμή που άφησε τον 31χρονο σε πάρκινγκ των παλαιών ΤΕΙ έως τη στιγμή που εθεάθη να ψωνίζει σε μίνι μάρκετ του Μεσολογγίου.

Ο κρεοπώλης που κλήθηκε εκ νέου από την ΕΛ.ΑΣ. το βράδυ της Τετάρτης δεν ομολόγησε και επέμεινε στην αρχική του εκδοχή. Ωστόσο, τα κενά που προκύπτουν είναι πολλά, ο 31χρονος δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής και η οικογένεια του Μπάμπη Κούτσικου θεωρεί βέβαιο πως το παιδί τους έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι