Συνελήφθη ο Ρομά που βιντεοσκοπήθηκε να ρίχνει με αυτόματο στα Μέγαρα

Ταυτοποιήθηκαν οι Ρομά που φαίνονταν να πυροβολούν στον αέρα - Συνελήφθη ο ένας

Τρία άτομα που είχαν ληστέψει 24χρονο ανήρτησαν βίντεο που τους έδειχνε να “αδειάζουν” πολυβόλο στον αέρα. Ο ένας συνελήφθη

Στην σύλληψη ενός 36χρονου άνδρα που ανήρτησε χθες με δύο φίλους του βίντεο που τον έδειχνε να ρίχνει με πολυβόλο στον αέρα προχώρησαν αστυνομικοί στα Μέγαρα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πρόκειται για 36χρονο Ρομά, ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα σε επιχείρηση της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής. Ο συλληφθείς, με τρία ακόμη άτομα πριν από τρεις ημέρες είχε εισβάλει στο σπίτι ενός 23χρονου, στην περιοχή των Μεγάρων, και με την απειλή πιστολιού τον ακινητοποίησαν, τον χτύπησαν στα χέρια και αφαίρεσαν 900 ευρώ ευρώ και ένα πιστόλι που κατείχε νόμιμα το θύμα. Φεύγοντας από την οικία, πυροβόλησαν στον αέρα με το πιστόλι για να μην τους ακολουθήσει.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, συνολικά τα τρία άτομα πυροβὀλησαν στον αέρα με το ίδιο πολυβόλο και ανέβασαν οπτικό υλικό στα social media. Ο νεαρός που φαίνεται στο δεύτερο βίντεο δεν έχει εντοπιστεί και αναζητείται όπως και ο τρίτος της ομάδας. Οι αστυνομικοί βρήκαν το οπτικό υλικό στο διαδίκτυο, ταυτοποίησαν τους δράστες και έτσι οργανώθηκε η επιχείρηση για την σύλληψή τους. Συνελήφθη μόνο ο 36χρονος, ενώ οι δύο φίλοι του δεν εντοπίστηκαν και αναμένεται να εκδοθούν εντάλματα σε βάρος τους.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι