Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη 34χρονος ύστερα από απόπειρα βιασμού

ΕΛ.ΑΣ: Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκανε ληστείες στον ΗΣΑΠ - 36 συλλήψεις

Στιγμές τρόμου έζησε τα ξημερώματα χθες. στη Θεσσαλονίκη , μια 33χρονη αλλοδαπή όταν άγνωστος την ακολούθησε στην πολυκατοικία που διαμένει και με χρήση σωματικής βίας – την έσυρε τραβώντας της τα ρούχα – και επιχείρησε να την βιάσει.

Η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει, να βγει από την πολυκατοικία ζητώντας βοήθεια. Αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας, που έκαναν περιπολία στην περιοχή άκουσαν τις εκκλήσεις της για βοήθεια, αναζήτησαν και κατάφεραν να συλλάβουν τον δράστη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για 34χρονο αλλοδαπό σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για βιασμό. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι