Συνελήφθη στην γαλλική πόλη Σεβράν ο 33χρονος που σκότωσε τη γυναίκα του και τα τέσσερα παιδιά τους

Συνελήφθη στην γαλλική πόλη Σεβράν ο 33χρονος που σκότωσε τη γυναίκα του και τα τέσσερα παιδιά τους

Συνελήφθη στη γαλλική πόλη Σεβράν ο 33χρονος πατέρας που θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία 35χρονης συντρόφου του και τεσσάρων παιδιών τους στο Meaux (Seine-et-Marne). Ο άνδρας που ήταν γνωστός στις γαλλικές αρχές συνελήφθη στο σπίτι του πατέρας του.

Όπως μεταδίδει το Actu 17, o 33χρονος εντοπίστηκε στη Σεβράν το βράδυ της Δευτέρας ενώ το όχημά του εντοπίστηκε λίγη ώρα αφότου βρέθηκαν οι σοροί της 35χρονης και των παιδιών της. Σύμφωνα με το γαλλικό δημοσίευμα όλα ξεκίνησαν όταν φίλη της 35χρονης ειδοποίησε το βράδυ της Δευτέρας το αστυνομικό τμήμα του Meaux καθώς δεν είχε νέα της.

Ακολούθως η αστυνομία και οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης πήγαν στο σημείο και εντόπισαν τις σορούς της μητέρας και των παιδιών της. Οι ερευνητές διαπίστωσαν γρήγορα ότι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης στην πόρτα του διαμερίσματος της οικογένειας, που βρίσκεται στην πλατεία Adam-de-la-Halle. Ο πατέρας απουσίαζε και η αστυνομία άρχισε αμέσως να τον αναζητά.

Σύμφωνα με πηγές της γαλλικής αστυνομίας ο 33χρονος πάσχει από «ψυχιατρικές διαταραχές». Για τον ίδιο είχε γίνει έρευνα το 2019 για πράξεις ενδοοικογενειακής βίας, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Μάλιστα ήταν ύποπτος για επίθεση με μαχαίρι στη σύντροφό του αλλά κρίθηκε ανεύθυνος λόγω της ψυχικής του ανεπάρκειας.

Η δικαστική αστυνομία των Βερσαλλιών έχει αναλάβει την έρευνα που ξεκίνησε για «ανθρωποκτονίες από πρόθεση», ανέφερε ο εισαγγελέας του Meaux, Jean-Baptiste Bladier.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι