Συνελήφθη στην Καλαμάτα ο Κορκονέας – Επιστρέφει στη φυλακή

Συνελήφη στην Καλαμάτα ο Κορκονέας - Επιστρέφει στη φυλακή

Στη σύλληψη του Επαμεινώνδα Κορκονέα προχώρησαν το μεσημέρι της Παρασκευής άνδρες της Ασφάλειας Καλαμάτα. Ο Κορκονέας συνελήφθη στη Στούπα και χωρίς να προβάλει την παραμικρή αντίσταση ακολούθησε τους πρώην συναδέλφους του.

Ο πρώην ειδικός φρουρός αναμένεται να επιστρέψει στις φυλακές Δομοκού.

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του, εκτελώντας ένταλμα μετά την αναίρεση για δεύτερη φορά του ελαφρυντικού του σύννομου βίου, το οποίο αναγνωρίστηκε σε δεύτερο βαθμό στον πρώην ειδικό φρουρό, σπάζοντας με τα ισόβια που του είχαν επιβληθεί πρωτοδίκως για την υπόθεση της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου 2008.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κορκονέας θα δικαστεί για τέταρτη φορά.  Κι αυτό, γιατί αναιρέθηκε από τον Άρειο Πάγο η απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου της Λαμίας, ως προς το σκέλος της αναγνώρισης του ελαφρυντικού του σύννομου βίου κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να σπάσουν τα ισόβια, ποινή η οποία είχε επιβληθεί σε πρώτο βαθμό από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Άμφισσας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι