Συνελήφθη τραυματίας ο 26χρονος που σκότωσε την πρώην του, την αδελφή της και τη μητέρα της

Συνελήφθη τραυματίας ο 26χρονος που σκότωσε την πρώην του, την αδελφή της και τη μητέρα της

Συνεληφθη σε νεκροταφείο ο 26χρονος άνδρας που κατηγορείται ότι χρησιμοποιώντας βέλη και βαλλίστρα σκότωσε την σύζυγο και τις δύο κόρες γνωστού, στην Αγγλία, αθλητικού σχολιαστή του BBC. Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης ο 26χρονος μεταφέρθηκε με φορείο από το νεκροταφείο σε νοσοκομείο, αλλά δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας ή αν τραυματίσθηκε από αστυνομικούς κατά τη σύλληψή του.

Ο νέος άνδρας είχε χωρίσει πριν από λίγες μέρες με την μικρή κόρη του αθλητικού σχολιαστή (ιππικών αγώνων) John Hunt και εκείνη ήταν αναστατωμένη, όμως δεν ξέρουμε τους λόγους -αν δηλαδή την απειλούσε ή αν ήταν απλώς στενοχωρημένη. Εκείνο που έγινε γνωστό είναι ότι ο δράστης χθες το απόγευμα έδεσε την 25χρονη πρώην φίλη του, την 28χρονη αδελφή της και την ηλικίας 61 ετών μητέρα τους και εν συνεχεία τις σκότωσε. Όταν τις βρήκε ο άτυχος αθλητικογράφος όταν γύρισε σπίτι το βράδυ, ψυχορραγούσαν και τελικά δεν έζησε καμμία.

Ο δράστης εργαζόταν ως φύλακας σε εταιρεία security. Δεν ξέρουμε με βεβαιότητα ποια ήταν τα κίνητρά του και ποια η κατάσταση της ψυχικής υγείας του, ούτε αν είχε οικογενειακές ή επαγγελματικές σχέσεις με τους Hunt. Μία 26χρονη γειτόνισσά του είπε ότι μεγάλωσαν μαζί και έκαναν συχνά παρέα και ότι ποτέ δεν της φάνηκε ιδιόρρυθμος ή επιθετικός. Κατωτέρω, πρόσφατη φωτογραφία του δράστη και του ενός θύματός του -δεν γνωρίζουμε για ποιο λόγο χώρισε πρόσφατα το ζευγάρι.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται ότι ο δράστης συνελήφθη και είναι τραυματίας «αλλά δεν υπήρξαν πυρά από αστυνομικούς», χωρίς να δίδονται άλλες διευκρινίσεις.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx