Συνελήφθη ζευγάρι για φόνο 64χρονου – Πήγαν μετά το φόνο να καταγγείλουν εξύβριση!

Αιματηρό επεισόδιο στον Πειραιά με έναν νεκρό και έναν τραυματία,

Δύο άτομα συνελήφθησαν για τη δολοφονία 64χρονου που βρέθηκε νεκρός σήμερα τα ξημερώματα  στο χωριό του Αγίου Πέτρου στη Βόρεια Κυνουρία της Αρκαδίας.

Συνελήφθησαν ένας άνδρας 41 ετών και η 34χρονη σύζυγός τους, καθώς οι δυο τους φέρονται να τσακώθηκαν για άγνωστους -στους δημοσιογράφους- λόγους αργά χθες το βράδυ με το θύμα σε βαφτίσια συγγενών τους, όπου ήταν μεταξύ των καλεσμένων και εκείνοι και ο 64χρονος. Μετά τον καβγά ακολούθησε συμπλοκή και σύμφωνα με την αστυνομία, το ζευγάρι ή σκότωσε τον 64χρονο σκόπιμα είτε του προκάλεσε σωματικές βλάβες που ειχαν ως συνέπεια το θάνατό -δεν έχει γίνει ακόμη νεκροτομή για να διαλευκανθεί η αιτία θανάτου και το μόνο που έγινε γνωστό στον Τύπο ήταν πως ο νεκρός έφερε σημάδια από χτυπήματα.

Λίγο μετά την εύρεση του πτώματος, το ζευγάρι πήγε στο αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να καταγγείλει ότι ο 64χρονος παρενόχλησε την γυναίκα και την εξύβρισε. Τότε όμως συνελήφθησαν. και πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών της Τρίπολης.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι