Συνελήφθησαν αλλοδαποί με πιστόλι

Συνελήφθησαν αλλοδαποί με πιστόλι

Συνελήφθησαν σήμερα το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΡΑΣΗ της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, ένας 26χρονος και ένας 24χρονος αλλοδαπός, για απείθεια, βία κατά υπαλλήλων (κατά των αστυνομικών) και οπλοφορία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, αστυνομικοί κατά την διάρκεια περιπολίας εντόπισαν όχημα με δύο άνδρες σε δρόμο στο κέντρο της Αθήνας και τους κάλεσαν σε έλεγχο. Ο οδηγός δεν υπάκουσε και ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει, ακολούθησε κυνηγητό, το ΙΧ των αλλοδαπών προσέκρουσε σε σταθμευμένα οχήματα που βρίσκονταν σε παρακείμενο δρόμο και οι δύο άνδρες επιχείρησαν να διαφύγουν.

Οι αστυνομικοί, μετά από πεζή καταδίωξη, τους ακινητοποίησαν και τους οδήγησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών, καθώς βρέθηκε στην κατοχή του ενός πιστόλι με οκτώ σφαίρες. Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών, οδηγήθηκαν ήδη στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι