Συνελήφθησαν δημοτικοί αστυνομικοί και διοικητικοί υπάλληλοι του δήμου Αθηναίων για εκβίαση καταστηματαρχών

Συνελήφθησαν δημοτικοί αστυνομικοί και διοικητικοί υπάλληλοι του δήμου Αθηναίων για εκβίαση καταστηματαρχών

Υπάλληλοι της δημοτικής αστυνομίας και διοικητικοί υπάλληλοι του δήμου Αθηναίων συνελήφθησαν από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας για εκβιασμό ιδιοκτητών καταστημάτων.

Οι υπάλληλοι του δήμου Αθηναίων που συνελήφθησαν κατηγορούνται για εκβίαση καταστηματαρχών. Ζητούσαν από τους επιχειρηματίες χρήματα για να έχουν ευνοϊκή μεταχείριση τα καταστήματά τους στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες στην υπόθεση εμπλέκονται πέντε ιδιώτες και εννέα υπάλληλοι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα άτομα που συνελήφθησαν φέρονται να έρχονταν σε επαφή με ιδιοκτήτες καφέ και εστιατορίων που βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας και τους ζητούσαν οικονομικά ανταλλάγματα για να τους προσφέρουν ευνοϊκή μεταχείριση, όπως την αποφυγή ελέγχων και το σβήσιμο παραβάσεων.

Πηγή: newsit.gr

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx