Συνελήφθησαν Σέρβοι – Κατηγορούνται ότι ήταν πληρωμένοι δολοφόνοι

Συνελήφθησαν Σέρβοι –  Κατηγορούνται ότι ήταν πληρωμένοι δολοφόνοι

Η ΕΛΑΣ σε συνεργασία με την Interpol εξάρθρωσε εγκληματική οργάνωση που αποτελούνταν από Σέρβους και που αναλάμβανε δολοφονίες αλλοδαπών στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται μεταξύ άλλων και για τη δολοφονία ενός Σλοβένου και ενός Μαυροβούνιου σε εστιατόριο στη Βάρη προ τετραετίας. Τότε οι εκτελεστές είχαν ρίξει πάνω από 15 σφαίρες, παρότι είχαν πετύχει τα θύματα στο κεφάλι. Ο Σλοβένος και ο Μαυροβούνιος, που ήταν και οι δύο 44 ετών. ενέχονταν σε κυκλώματα ναρκωτικών. Επρόκειτο για τον Ιγκόρ Ντέντοβιτς και τον Στέφαν Σταμάτοβιτς που ήταν ηγετικά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης «Σκάλιαρι», σύμφωνα με σερβικά ΜΜΕ και ήταν αντίπαλοι μιας άλλης βαλκανικής σπείρας, της «Καβάτσκι».

Οι δύο αλλοδαποί τότε έτρωγαν με τις συζύγους και τα παιδιά τους στο εστιατόριο και είχε προκαλέσει εντύπωση ότι οι εκτελεστές δεν δίστασαν, όμως εν συνεχεία είχε γνωστοποιηθεί ότι σε αυτές τις δύο οργανώσεις που δρουν σε όλη την Ευρώπη είχε ξεσπάσει εμφύλιος επειδή χάθηκαν 200 κιλά κοκαΐνης και αποτέλεσμα αυτού, ήταν να έχουν δολοφονηθεί πάνω από 20 στελέχη τους, συχνά σε περιβάλλον οικογενειακό στο σπιτι τους ή σε ταβέρνες.

Λεπτομερείς ανακοινώσεις για τις συλλήψεις από την ΕΛΑΣ αναμένεται να γίνουν αύριο.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι