Συγγενείς και οικείοι στο μνημόσυνο του τέως βασιλιά

Συγγενείς και οικείοι στο μνημόσυνο του τέως βασιλιά

Λίγα άτομα πήγαν με σημαίες στο Τατόι για το μνημόσυνο του Κωνσταντίνου

Σε στενό οικογενειακό κύκλο τελέστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης το ετήσιο μνημόσυνο τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ στο Τατόι. Στην είσοδο στο κτήμα Τατοΐου είχαν συγκεντρωθεί λίγα άτομα με σημαίες.

Η τελετή ξεκίνησε λίγο μετά τις 13:00 υπό βροχή. Πρώτος έφθασε ο Νικόλαος και ακολούθησε ο μικρότερος γιος του τέως βασιλιά, ο Φίλιππος. Τελευταίο έφτασε ο Παύλος με την αδελφή του Αλεξία και την μητέρα τους Άννα Μαρία. Λίγες ώρες πριν από το μνημόσυνο, ο γιος του, Παύλος, είχε ανεβάσει στο Instagram μια φωτογραφία του πατέρα του, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου -στην ανάρτηση έγιναν μέχρι στιγμής  8.537 λάικ ενώ σε ανάρτηση τα Θεοφάνεια έγιναν 11.831 λάικ.

Σύμφωνα με συνεργάτες του Παύλου μετά το σημερινό μνημόσυνο θα ακολουθήσει δεύτερο, στο τέλος του μήνα στο κάστρο Ουίνδσορ. Ο Παύλος έχει βαφτίσει τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι