Συνομιλίες Λιβύης -Τουρκίας για συνεργασία στην ενέργεια

Συνομιλίες Λιβύης -Τουρκίας για συνεργασία στην ενέργεια

Ο υπουργός Πετρελαίου και Αερίου της Λιβύης, Χαλίφα Αμπντελσαδίκ, συναντήθηκε με τον πρέσβη της Τουρκίας στη Λιβύη, Γκιουβέν Μπεγκέτ, για να συζητήσουν την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών στους τομείς του πετρελαίου και του φυσικού αερίου.

Σύμφωνα με το υπουργείο Πετρελαίου και Αερίου, η συνάντηση — που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του υπουργείου στην Τρίπολη — επικεντρώθηκε στην ενίσχυση κοινών έργων και στην επέκταση των επενδυτικών ευκαιριών σε πετρέλαιο, φυσικό αέριο και ενέργεια.

Και οι δύο πλευρές τόνισαν τη σημασία της συνεχούς συντονισμένης συνεργασίας μεταξύ των θεσμών των δύο χωρών, με στόχο την υποστήριξη κοινών συμφερόντων και την ανάπτυξη του ενεργειακού τομέα της Λιβύης.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx