Συντριβή πυροσβεστικού ελικοπτέρου στην Πορτογαλία – Δύο νεκροί και τρεις αγνοούμενοι

Συντριβή πυροσβεστικού ελικοπτέρου στην Πορτογαλία – Δύο νεκροί και τρεις αγνοούμενοι

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι τρεις αγνοούνται στον ποταμό Δούρο της βόρειας Πορτογαλίας, όπου συνετρίβη ελικόπτερο το οποίο επέστρεφε στη βάση του μετά από επιχείρηση πυρόσβεσης.

Ο κυβερνήτης του ελικοπτέρου σώθηκε από τουριστικό σκάφος που έπλεε κοντά στο σημείο του δυστυχήματος, στην περιοχή Λαμέγκο. Φέρει κατάγματα στα πόδια και διακομίσθηκε σε νοσοκομείο. Όμως στο ελικόπτερο επέβαινε και πενταμελής ομάδα ειδικών της Μονάδας Προστασίας και Αρωγής της Πορτογαλίας. Οι δύο βρέθηκαν νεκροί στα συντρίμμια και οι άλλοι τρεις αγνοούνται, ανέφερε το  τοπικό λιμεναρχείο, που έχει αρχίσει πλέον υποβρύχιες έρευνες στον ποταμό. Τα αίτια του δυστυχήματος παραμένουν αδιευκρίνιστα. Ο πρωθυπουργός Λουίς Μοντενέγκρο πήγε στο σημείο του δυστυχήματος, όπου δεκάδες διασώστες, δύτες, αστυνομικοί και ελικόπτερα της Πολεμικής Αεροπορίας αναζητούν τους αγνοούμενους.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx