ΣΥΡΙΖΑ: Είναι σφραγισμένοι οι φάκελοι με τα πόθεν έσχες

ΣΥΡΙΖΑ: Είναι σφραγισμένοι οι φάκελοι με τα πόθεν έσχες

Μια πρώτη γενική απάντηση στην οργισμένη ανακοίνωση που εξέδωσε ο διευθυντής του γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη, Μανώλης Καπνισάκης σχετικά με την διαρροή του πόθεν έσχες του έκπτωτου προέδρου δίνουν πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι φάκελοι με τα πόθεν έσχες είναι σφραγισμένοι και θα δοθεί συνολικά απάντηση από την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδριάζει αυτή την ώρα», λένε πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ  για όσα καταγγέλλει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε ζητώντας την παραίτηση της γραμματέως του κόμματος Ράνιας Σβίγγου επειδή «φέρει την κύρια ευθύνη για τη διασφάλιση της προστασίας των προσωπικών δεδομένων των υποψηφίων» και προφανώς την θεώρησε υπεύθυνη για τη διαρροή στοιχείων προς την «Εφημερίδα των Συντακτών» για το πόθεν έσχες του. Η εφημερίδα ανεφερόταν με λεπτομέρειες σε διάφορα θολά σημεία και έθετε ερωτήματα για τα περιουσιακά στοιχεία του Κασσελάκη.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx