ΣΥΡΙΖΑ: Έντονη ανησυχία για την εξωτερική πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη και τα ελληνοτουρκικά

ΣΥΡΙΖΑ: Έντονη ανησυχία για την εξωτερική πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη και τα ελληνοτουρκικά
epa11627367 Kyriakos Mitsotakis, Prime Minister of Greece, speaks during the General Debate of the 79th session of the United Nations General Assembly at United Nations Headquarters in New York, New York, USA, 26 September 2024. The annual high-level General Debate gathers world leaders from 24 to 28 September, and 30 September under the theme, 'Leaving no one behind: acting together for the advancement of peace, sustainable development and human dignity for present and future generations'. EPA/STEPHANI SPINDEL

Άμεση και επίσημη ενημέρωση ζητεί από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, για τα γεγονότα που αφορούν στην πορεία και στο περιεχόμενο των διαπραγματεύσεων και συνομιλιών με την τουρκική πλευρά, μετά και τις συναντήσεις του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της Τουρκικής Δημοκρατίας, Ταγίπ Ερντογάν.

Στο δελτίο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ προστίθενται και τα εξής: «Οι πληροφορίες που έρχονται  στο φως της δημοσιότητας, από διεθνή Πρακτορεία Ειδήσεων, προκαλούν έντονη ανησυχία. Απαιτείται συνεκτική εθνική στρατηγική, διαφάνεια και ενημέρωση».

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx