ΣΥΡΙΖΑ: Επιτομή του οξύμωρου να μιλά η ΝΔ για fake news

Μαρινάκης για Μέση Ανατολή: Προφανώς στεκόμαστε στο πλευρό του ισραηλινού λαού - Σχέδιο εκκένωσης Ελλήνων από το Λίβανο

«Οφείλουμε να συγχαρούμε τον κ. Μαρινάκη, ο οποίος, σε εκδήλωση με θέμα την παραπληροφόρηση, τόλμησε να επικαλεστεί το έγκλημα των Τεμπών, προκειμένου να παρουσιαστεί ως υπερασπιστής της αλήθειας», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

Η ανακοίνωση του κόμματος προσθέτει τα εξής: «Αν μη τι άλλο, το γεγονός ότι ο εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης του μπαζώματος επικαλείται την αλήθεια σε εκδήλωση για την παραπληροφόρηση, συνιστά την επιτομή του οξύμωρου. Σε κάθε περίπτωση, η στάση της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας δεν μας εκπλήσσει, καθώς «είναι φανερό πως, το πρόσφατο βροντερό μήνυμα της κοινωνίας για δικαιοσύνη αναφορικά με το έγκλημα των Τεμπών, τους έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση. Γι’ αυτό και είναι ικανοί για τα πάντα, ακόμη και να επικαλούνται την… αλήθεια. Το ίδιο έκαναν, άλλωστε, όταν χλεύαζαν τις διεθνείς εκθέσεις που κατέτασσαν τη χώρα στις θέσεις 108 και 107 ως προς την ελευθερία του Τύπου. Ή όταν ο Γρηγόρης Δημητριάδης έστελνε αγωγές στα Μέσα Ενημέρωσης που ασχολούνταν με τη δυσώδη υπόθεση των υποκλοπών. Εντέλει, λοιπόν, αν ο κ. Μαρινάκης θέλει να μιλήσει για την παραπληροφόρηση, μπορεί να αξιοποιήσει το πλούσιο αρχείο της κυβέρνησής του», αναφέρει καταληκτικά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx