ΣΥΡΙΖΑ για καρδιοπαθή που τον περιέθαλψε γυναικολόγος: Να παραιτηθεί ο Γεωργιάδης

Σοκαριστικό τροχαίο στον Ασπρόπυργο: ΙΧ καρφώθηκε σε κολόνα - Μία 28χρονη νεκρή

Αναφερόμενος σε περιστατικό στο νοσοκομείο της Κω, όπου 69χρονος υπέστη καρδιακό επεισόδιο και τον περιέθαλψε γυναικολόγος, ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τονίζει πως «αποτελεί τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι»

«Η πραγματικότητα με τη διάλυση του ΕΣΥ δεν μπορεί να κρυφτεί κάτω από το χαλί. Η μόνη λύση για την κοινωνία είναι να παραιτηθείτε», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, όπου τονίζεται παράλληλα ότι έχει διαλυθεί το ΕΣΥ και ότι δεν δίνονται επαρκή κινητρα για να εργασθουν γιατροί στα νοσοκομεία της χώρας και δη στα νησιά.

Η κυβέρνηση από πλευράς της θεωρεί ότι η λύση για την επάνδρωση των νησιωτικών νοσοκομείων είναι στην ουσία η επιστράτευση των ιδιωτών γιατρών που τυχαίνει να έχουν εκεί ιατρεία.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι