ΣΥΡΙΖΑ: Η αποφυγή απάντησης της ΕΡΤ επιβεβαιώνει τον αποκλεισμό του Ε, Αντώναρου

ΣΥΡΙΖΑ: Η αποφυγή απάντησης της ΕΡΤ επιβεβαιώνει τον αποκλεισμό του Ε, Αντώναρου

Εξηγήσεις ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ για την απόφαση της ΕΡΤ να ακυρώσει εκπροσώπηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε πάνελ υποψηφίων ευρωβουλευτών.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, η ΕΡΤ προέβη στη συγκεκριμένη κίνηση όταν πληροφορήθηκε ότι θα δώσει το παρών ο Ευάγγελος Αντώναρος.

«Καλούμε την ΕΡΤ να μας εξηγήσει για ποιον λόγο, ενώ η ίδια απευθύνθηκε με τη μορφή του κατεπείγοντος σήμερα το πρωί στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για να της υποδειχθεί υποψήφιος ευρωβουλευτής για να συμμετάσχει σε τηλεοπτικό πάνελ υποψηφίων κι άλλων κομμάτων (καθώς ακύρωσε ο καλεσμένος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ), όταν τής ανακοινώθηκε το όνομα του Ευάγγελου Αντώναρου αρνήθηκε, ακυρώνοντας την εκπροσώπηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης» τόνισε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Έπειτα από την σιγή της ΕΡΤ επί του θέματος ο ΣΥΡΙΖΑ προέβη σε νέα δήλωση:

«Η αποφυγή απάντησης της ΕΡΤ στο σημερινό μας ερώτημα επιβεβαιώνει απολύτως τον αποκλεισμό του υποψήφιου ευρωβουλευτή Ευάγγελου Αντώναρου από τη δημόσια τηλεόραση», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε ανακοίνωσή του.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσθέτει ότι τούτου δοθέντος επιφυλάσσεται για κάθε περαιτέρω ενέργεια.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι