ΣΥΡΙΖΑ: Κι άλλος βουλευτής της ΝΔ πρωταγωνίστησε σε επεισόδιο – Διαψεύδει ο ίδιος

ΣΥΡΙΖΑ: Κι άλλος βουλευτής της ΝΔ πρωταγωνίστησε σε επεισόδιο – Διαψεύδει ο ίδιος

Τί αναφέρει η Κουμουνδούρου και τι υποστηρίζει ο βουλευτής.

«Απ’ ό,τι φαίνεται, η Νέα Δημοκρατία του Κυρ. Μητσοτάκη είναι εθισμένη στην αλαζονεία και τον τραμπουκισμό», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, αναφέροντας πως και άλλος βουλευτής προκάλεσε επεισόδιο.

«Μετά τις αποκαλύψεις για τις αθλιότητες του Λευτέρη Αυγενάκη κατά εργαζόμενου του αεροδρομίου, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας οι τραμπουκισμοί και τα “νταηλίκια” ενός ακόμη βουλευτή του κόμματος του κ. Μητσοτάκη», σημειώνει, αναφέροντας πως «πρόκειται για τον βουλευτή Ξάνθης, Σπύρο Τσιλιγγίρη, ο οποίος, σύμφωνα με δημοσιεύματα, επιτέθηκε σε πολίτη εξαπολύοντας βρισιές και απειλές κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του συλλόγου Σαρακατσάνων του νομού στον οποίο εκλέγεται».

«Ο αρχηγός της ΝΔ έχει την κύρια ευθύνη για όλα αυτά τα φαινόμενα παρακμής, που δεν έχουν θέση στην Ελλάδα του 21ου αιώνα», καταλήγει.

Τί λέει ο βουλευτής

Σε διάψευση για την ανάμειξη του σε επεισόδια που έγιναν το Σάββατο το βράδυ σε γλέντι Πολιτιστικού Συλλόγου προχώρησε ο Σπύρος Τσιλιγγίρης, κάνοντας αναφορά για ψευδείς και αναληθείς ειδήσεις τοπικής εφημερίδας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει: Με αίσθημα ευθύνης στην τοπική κοινωνία που ζω, εργάζομαι, συναναστρέφομαι όλα τα χρόνια της ζωής μου και με εξέλεξε και δεύτερη φορά Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, θα ήθελα να διαψεύσω τα υποτιθέμενα γεγονότα που έλαβαν χώρα σε γλέντι του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού μου, το Σάββατο 29 Ιουνίου 2024. Παρευρέθηκα στην εκδήλωση με τη σύζυγο και τα τρία ανήλικα παιδιά μου, καθώς και με πολυπληθή παρέα προσωπικών μου φίλων.

Με έκπληξη διάβασα να αναπαράγονται αναληθή γεγονότα και ψευδείς καταστάσεις, που δεν είχα καμία απολύτως συμμετοχή. Η αντιμετώπιση στο πρόσωπο μου καθόλη τη Βουλευτική μου πορεία,συγκεκριμένης εφημερίδας, είναι γνωστή στην τοπική κοινωνία και από μόνη της αποδεικνύει τη εγκυρότητα του δημοσιεύματος.

Πηγή: ΑΠΕ:ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι