ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτούνται σύμβουλοι του Στέφανου Κασσελάκη – Τί λέει το περιβάλλον του

ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτούνται σύμβουλοι του Στέφανου Κασσελάκη – Τί λέει το περιβάλλον του

Μπαράζ παραιτήσεων συμβούλων του έκπτωτου προέδρου.

Αφότου ο Στέφανος Κασσελάκης εξέπεσε χθες του αξιώματος μετά την υπερψήφιση της πρότασης μομφής σε βάρος του και εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ, ακολούθησαν παραιτήσεις συνεργατών του.

Από τις θέσεις τους προκειμένου να ακολουθήσουν τον Στέφανο Κασσελάκη παραιτήθηκαν ο διευθυντής του γραφείου τύπου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Μπάμπης Παπαδάκης και η διευθύντρια του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ευγενία Κουντούρη. Και οι δύο, σύμφωνα με πληροφορίες, παραιτήθηκαν και ακολουθούν τον Στέφανο Κασσελάκη στα επόμενα βήματά του.

Πριν λίγο έγινε γνωστή μια ακόμη παραίτηση, αυτή του διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Μανώλης Καπνισάκης παραιτήθηκε και αυτός από τον ΣΥΡΙΖΑ ακολουθώντας προφανώς τον Στέφανο Κασσελάκη.

Το Linenews, επικαλούμενο συνεργάτες του πρώην, αναφέρει πως δεν αποκλείει να διεκδικήσει εκ νέου την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ακόμα και να ιδρύσει δικό του κόμμα.

Πηγή: iefimerida.gr

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx