ΣΥΡΙΖΑ: Πέντε μέλη της Κεντρικής Επιτροπής στηρίζουν τον Παύλο Πολάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Πέντε μέλη της Κεντρικής Επιτροπής στηρίζουν τον Παύλο Πολάκη

Tην πλήρη στήριξή τους στον ανεξάρτητο, πλέον, βουλευτή Χανίων Παύλο Πολάκη εκφράζουν πέντε στέλεχη της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ μετά το μπούλινγκ που έκανε σε εργαζόμενη-συνεργάτη του Άδωνι Γεωργιάδη και είχε ως αποτέλεσμα τη διαγραφή του από την ΚΟ του κόμματος.

Με κείμενο τους οι Μιχάλης Γιαπιτζής, Λεωνίδας Μπεχράκης, Θανάσης Οικονόμου, Μαύρα Σαραντοπούλου και Μάρκος Χατζησάββας τονίζουν ότι η διαγραφή του κ. Πολάκη «μόνο κακούς οιωνούς επιφυλάσσει για την πορεία του κόμματος».

«Δεν ξεχνάμε ότι ο Παύλος Πολάκης όλα αυτά τα χρόνια ήταν εκείνος που ξεσκέπαζε σκάνδαλα διαφθοράς στην Υγεία, τις τράπεζες και αλλού, ενώ επίσης κονταροχτυπήθηκε ανοιχτά και τεκμηριωμένα με κατεστημένα συμφέροντα», συμπληρώνουν.

Το άρθρο των «5» έρχεται μία ημέρα μετά την ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος απάντησε σε διαρροές που έκαναν λόγο για «μισή διαγραφή Πολάκη».

Υπενθυμίζεται ότι μέσω του Χ ο κ. Κασσελάκης εξήγησε ότι ο Παύλος Πολάκης «διεγράφη από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για συμπεριφορές που δεν αρμόζουν στο κοινοβούλιο. Είναι ζήτημα συμπεριφοράς, όχι πολιτικής». «Είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ με έργο, αντιπολιτευτική ισχύ και ανιδιοτελή παρουσία που όλοι γνωρίζουν. Και αυτό για μένα είναι αδιαπραγμάτευτο», συμπλήρωσε.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι