ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει εκτάκτως η ΠΓ για αλλαγή ημερομηνίας του Συνεδρίου

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει εκτάκτως η ΠΓ για αλλαγή ημερομηνίας του Συνεδρίου

Συνεδριάζει σε λίγη ώρα η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται ότι έχει προκύψει ένα θέμα με την αίθουσα που θα διεξαχθεί το συνέδριο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ίσως αυτό να σημαίνει μικρή μετάθεση για κάποιες ημέρες της έναρξης του συνεδρίου, που είναι προγραμματισμένο να γίνει από την 1η έως 3 Νοεμβρίου. Αυτό που προβληματίζει είναι η αναζήτηση ενός μεγάλου χώρου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτό δεν σημαίνει μετάθεση των εκλογών. Θα ακολουθήσει κανονικά η συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής.

Έτσι, δεν αποκλείεται να υπάρξει απόφαση για μετάθεση της ημερομηνίας του Συνεδρίου, κατά μια εβδομάδα, δηλαδή 8-10 Νοεμβρίου.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx