Σύζυγος Γιοκαρίνη: “Κάνατε την τρίχα, τριχιά, τίποτα δεν συνέβη”

Σύζυγος Γιοκαρίνη: “Κάνατε την τρίχα, τριχιά, τίποτα δεν συνέβη”

Ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της απειλής και της απόπειρας σωματικής βλάβης, με βάση το νόμο για την ενδοοικογενειακή βία ασκήθηκε σε βάρος του 68χρονου Γιάννη Γιοκαρίνη ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία της συζύγου του και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών. ‘Ομως η 46χρονη σύζυγός του παρενέβη υπέρ αυτού και μίλησε για υπερβολές και μεγαλοποιήσεις.

Σύμφωνα με την αρχική καταγγελία της συζύγου του, ο τραγουδιστής διαπληκτίστηκε μαζί της και στη συνέχεια επιχείρησε να την πιάσει από το λαιμό, με τον κουμπάρου του ζεύγους να φέρεται να ήταν αυτόπτης μάρτυρας. Πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, ο κουμπάρος φέρεται να απέτρεψε τον Γιοκαρίνη, αλλά η σύζυγος κατήγγειλε τα συμβάντα στο ΑΤ Καλλιθέας, όπου μετά τη δολοφονία της 28χρονης στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων τήρησαν ευλαβικά το πρωτόκολλο και προχώρησαν σε σύλληψη.

Ενώ ο κατηγορούμενος καλλιτέχνης περίμενε την εκδίκαση της υπόθεσής του, εμφανίστηκε στο δικαστήριο η σύζυγος. Είπε στους δημοσιογράφους ότι τσακώθηκε με τον σύζυγό της, αλλά αυτός ποτέ δεν τη χτύπησε και ότι κινήθηκε αυτεπάγγελτη διαδικασία, ενώ εκείνη είχε την πρόθεση να γίνει απλώς σύσταση προς τον σύζυγό της επειδή φώναζε.

«Έχετε τσακωθεί εσείς όλοι με τις γυναίκες στο σπίτι σας; Αυτό ακριβώς έγινε. Και πήρα τηλέφωνο, γιατί οι φωνές είχαν αρχίσει και βγαίνανε λίγο τα ντεσιμπέλ προς τα έξω. Πήρα τηλέφωνο για να γίνει μια σύσταση. Από εκεί και πέρα έχει γίνει η τρίχα, τριχιά. Ότι με έπιασε από το λαιμό, ότι με χτύπησε, ότι, ότι… Και μου λένε ότι είναι αυτεπάγγελτο και γι’ αυτό τραβηχτήκαμε και τραβιόμαστε μέχρι τώρα. Τίποτα δε ζητάω. Τι να ζητήσω; Δεν έχει γίνει τίποτα. Να μας βγάλετε από τα μανταλάκια. Δεν υπήρξε ποτέ προσπάθεια να με στραγγαλίσει, ήταν μόνο λεκτική διαμάχη. Δεν έγινε αυτό το κακό, που λέτε όλοι ότι έγινε. Απλά ήθελα να προλάβω μία ενδεχόμενη απειλή και γι’ αυτό κάλεσα την αστυνομία που ήρθε αμέσως. Είχα βιώσει δυσάρεστα περιστατικά στο παρελθόν γι΄ αυτό τηλεφώνησα» είπε η σύζυγος του καλλιτέχνη.

Η ίδια μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε για τον σύζυγό της ότι είναι αγώνας η απεξάρτησή του από το αλκοόλ. «Είναι ε μία πολύ εύθραυστη κατάσταση καθώς η απεξάρτηση μπορεί να προκαλέσει κρίσεις επιθετικότητας. Μπορεί από μία λέξη, από μία κίνηση να ανασύρει στον εγκέφαλό του τον μεθυσμένο εαυτό του και να φέρεται σαν μεθυσμένος ενώ δεν έχει πιει», είπε η Σοφία Μιχαλοπούλου, που είναι 20 χρόνια σύντροφος του Γιοκαρίνη. Αναμένεται η αναβολή ή η εκδίκαση της υπόθεσης.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι