Σκηνές Φαρ Ουέστ στην Ξάνθη για κτηματικές διαφορές

Αμαλιάδα: Ανήλικος πυροβόλησε με καραμπίνα την αδελφή του

Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε στην Ξάνθη με τέσσερα άτομα να ξυλοκοπούν δύο άνδρες, ενώ κάποιος πυροβόλησε και με καραμπίνα, χωρίς όμως να τραυματισθεί κάποιος σοβαρά.

Συνεληφθη ένας άνδρας που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και οπλοχρησία. Παράλληλα έχουν ταυτοποιηθεί άλλα τρία άτομα που αναζητούνται.

Αφορμή της συμπλοκής ήταν οι κτηματικές διαφορές μεταξύ δραστών και θυμάτων. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης χθες το μεσημέρι  ένας άνδρας ηλικίας 51 ετών μαζί με άλλους τρεις, ηλικίας, 21, 33 και 46 ετών συνεπλάκησαν με δύο άνδρες ηλικίας 53 και ένα 34 ετών.

Κατά τη διένεξη, ένας εκ δραστών πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο στον αέρα, ενώ ένας από την ομάδα του τον προέτρεψε να την στρέψει κατά συγκεκριμένου ατόμου. Ο άνδρας που βρέθηκε στο στόχαστρο, στην προσπάθειά του να απομακρύνει το όπλο από τον δράστη τραυματίσθηκε στο αυτί. Οι  τέσσερις δράστες χτύπησαν τον δεύτερο άνδρα με ρόπαλα και στειλιάρια, προκαλώντας του σωματικές βλάβες.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ξάνθης για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ στη συνέχεια συνελήφθησαν και αυτοί, κατηγορούμενοι για πρόκληση απλής σωματικής βλάβης, απειλή και εξύβριση.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι