Σκηνικό Φαρ Ουέστ στην Θεσσαλονίκη – 58χρονος απείλησε με χειροβομβίδα συγγενείς του!

Δεκαεξάχρονος σκοτώνει κατά λάθος τον θείο του στο κυνήγι

Πιστόλια και χειροβομβίδες βγήκαν το βράδυ της Παρασκευής, ανήμερα των Χριστουγέννων, σε οικογενειακή συνάθροιση σε οικία στα Διαβατά, στην Δυτική Θεσσαλονίκη!

Ένας 58χρονος ο οποίος ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, διαπληκτίστηκε με 47χρονη, που σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων είναι η εν διαστάσει σύζυγός του. Πάνω στον καβγά τής πέταξε αντικείμενα χωρίς να την τραυματίσει, ωστόσο στη συνέχεια το επεισόδιο πήρε ακόμη πιο άγριες διαστάσεις, καθώς ο 58χρονος ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού όπου πυροβόλησε δύο φορές.

Μάλιστα, απειλούσε και με χειροβομβίδα συγγενείς του! Ο 58χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, ενώ επί τόπου έφτασαν στελέχη του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ), που απενεργοποίησαν τη χειροβομβίδα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι