Σκληρή επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση για την διαχείριση της πανδημίας

Σκληρή επίθεση Χατζηδάκη σε ΣΥΡΙΖΑ – Πόλεμος ανακοινώσεων για το εργασιακό

Ανακοίνωση έβγαλε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, για την  διαχείριση της πανδημίας, με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να επιτίθεται με σφοδρότητα στην κυβέρνηση.

Με αφορμή τη χθεσινή συνεδρίαση για τα επόμενα βήματα στην αντιμετώπιση της πανδημίας, η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Χθες το μεσημέρι ο κ Μητσοτάκης εξηγούσε πόσο έχει πετύχει η κυβέρνησή του στη διαχείριση της πανδημίας και προσπαθούσε να πείσει πως έχει σχέδιο. Το βράδυ η επιστημονική Επιτροπή ακύρωνε το άνοιγμα του λιανεμπορίου σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη, που ο κ. Μητσοτάκης είχε ανακοινώσει πριν λίγες ώρες».

Και η ανακοίνωση συνεχίζει: «Δεν περίμενε κανείς αυτό για να καταλάβει το μπάχαλο της κυβέρνησης. Περιμένουμε, όμως, από τον κ. Μητσοτάκη να εξηγήσει στους πολίτες τι άλλαξε μέσα σε λίγες ώρες, αλλά και να δώσει τα πρακτικά συνεδριάσεων της επιτροπής στη δημοσιότητα. Να δούμε επιτέλους αν η κυβέρνηση έχει ακολουθήσει έστω και μισή εισήγηση των ειδικών ή τους έχει μόνο και μόνο για να τους επιρρίπτει ευθύνες όποτε τα κάνει μαντάρα».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx