Σκοινί κορδόνι το πάει ο Ράμα με τις γονυκλισίες στη Μελόνι

Σκοινί κορδόνι το πάει ο Ράμα με τις γονυκλισίες στη Μελόνι

Ξαναγονάτισε ο Ράμα στη νέα συνάντησή του με την Μελόνι

Ο Έντι Ράμα, είτε επειδή είναι πολύ ψηλός και εκείνη πολύ κοντή, είτε επειδή θέλει να την κολακεύει, γονάτισε και πάλι κατά τη συνάντησή του με την Ιταλίδα πρωθυπουργό, στην Διάσκεψη για την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας που πραγματοποιείται στη Ρώμη. Ο Ράμα, και σε αυτή την επίσημη συνάντηση, άγνωστο για ποιο λόγο, φορούσε sneakers, όπως και στη Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας στα Τίρανα στις 16 Μαίου 2025.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx