Σκότωσε με μαχαίρι εν ψυχρώ 30χρονο “που του πήρε το κορίτσι”

Ρέθυμνο: Δύο συλλήψεις για φυτείες κάνναβης στο Μυλοπόταμο

Σε κεντρικό σημείο της πόλης της Φλώρινας και ανάμεσα σε πολίτες, ένας νεαρός άνδρας δολοφόνησε περίπου συνομήλικο του κάτοικο της πόλης, καταφέροντάς του μαχαιριές εν ψυχρώ.

Σύμφωνα με αυτόπτες, ο δράστης ούτε καν λογόφερε με το θύμα, παρά κατευθύνθηκε σε αυτό και το μαχαίρωσε αμέσως. Τραυματίσθηκε και ένας φίλος του θύματος που προσπάθησε να προστατεύσει τον 30χρονο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο νεαρός άνδρας πήγε με το μαχαίρι σε ψητοπωλείο όπου καθόταν το θύμα του και το μαχαίρωσε αστραπιαία. Ο ηλικίας 32 ετών δράστης έχει συλληφθεί αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει πει τους λόγους που τον οδήγησαν στην εν ψυχρώ δολοφονία. Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα είχε δεσμό με την πρώην σύντροφο του δράστη και οι λόγοι ήταν η ερωτική αντιζηλία.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι